7. زیاد سر و صدا نکنید
یک بار که به یک رستوران چهار ستاره رفته بودیم گارسون صادقی به ما خدمت رسانی می کرد .
پس از خرید خاویار او به ما گفت که در حال سرو کردن خاویار روس هستند .
در حالی که ما می دانستیم که این خاویار مربوط به هر جایی غیر از روسیه است .
اکثر گارسون ها و آشپز ها کمی در مورد خاویاری که دارند سرو می کنند اطلاعات دارند .
این مورد در خرید خاویار تا حدودی به این دلیل است که :
دستگاه های تصفیه خاویار اسامی جعلی را اختراع می کنند .
وقتی که شما آن ها را در گوگل جست و جو می کنید فقط یک برند در جست و جو ها ظاهر می شود .
برای مثال ، پتروسین اکثر پرچمداران بلند مرتبه خود را امپریال تزار می نامد .
این واقعا هیچ معنی خاصی ندارد .
اگر می خواهید دقیقا بدانید که خرید خاویار را به چه صورت انجام دهید ، اسامی لاتین آن ها را به دقت بررسی کنید .
پس از آن می توانید در رستوران با گارسون در مورد آن صحبت کنید .
اگر آن ها نمی توانند پاسخ دهند ، درخواست کنید که قوطی خاویار را مشاهده کنید .
اگر نمی توانند قوطی آن را به شما نشان دهند ، از خرید خاویار صرف نظر کنید .
8. خاویار خود را وقتی در بالا ترین حد از تازگی قرار دارد میل کنید
از نظر تئوری خاویار به مدت یک ماه می تواند در یخچال دوام بیاورد .
اما این فقط در صورتی است که خاویار در دمای مناسبی نگهداری شود .
این دما حدودا بین بیست و هشت تا سی و چهار درجه است .
مشکل این جاست که اکثر یخچال فریزر های معمولی به آن شدت سرد نمی شوند .
مناسب ترین کار برای نگهداری پس از خرید خاویار این است که قوطی آن را در کیسه هایی نگهداری کنید .
این کیسه ها باید توسط بسته های ژله ای یخی احاطه شده باشند .
این بسته ها در اکثر فروشگاه ها بدون پرداخت هر گونه هزینه اضافی ارائه می شوند .
کسانی که این مرحله از خرید خاویار را از قلم می اندازند روغن تخم ماهی آن ها پس از مدتی سرازیر می شود .
دقیقا مثل زمانی که جوهر یک خودکار شروع به سرازیر شدن می کند .
به طور ایده آل ، شما باید پس از باز کردن در قوطی ، پس از مدت کوتاهی تمام آن را مصرف کنید .
امیدواریم که تواسنته باشیم نکات مثبتی را در اختیار شما قرار دهیم .
در قسمت بعدی نکان باقی مانده را به شما گوشزد خواهیم کرد .
منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-four/
- ۹۸/۰۹/۰۷