خاویار

  • ۰
  • ۰

در قسمت قبلی درباره تعدادی از گونه های محبوب برای خرید خاویار صحبت کردیم .

اولین آن ها خاویار روس نام داشت که نام دیگر آن استرا است .

گونه بعدی استورژن سیبری یا خاویار بری بود که می توانید در قسمت خرید خاویار محصولات آن را مشاهده کنید .

و در آخر استورژن سفید را به شما معرفی کردیم .

این گونه خاویار مدت بیشتری در آب نمک قرار می گیرد .

کلوگا یا هوسو دائوریکاس

اگر می خواهید برای خرید خاویار این گونه را در نظر بگیرید حتما به یاد داشته باشید :

این خاویار تحت عنوان جایگزینی برای بلوگا به فروش می رسد .

دلیل آن هم اندازه تخم های آن است .

اندازه تخم های آن از متوسط تا بزرگ تغییر می کند .

گاهی اوقات طعم خاصی ندارد .

گاهی هم طعم آن مثل استرا است .

استورژن آمور یا تاس ماهی ژاپنی

رتبه ای که این خاویار در اختیار دارد هم امتیاز با کلوگا یا مقداری پایین تر از آن است .

اگر می خواهید خرید خاویار را بر اساس این گونه انجام دهید به یاد داشته باشید تخم این گونه اندازه بزرگی دارد .

وقتی که به تخم های آن نگاه می کنید به آن ها خیره می شوید .

رنگ آن بین سبز زیتونی تا مرجانی تغییر می کند .

کافی است زبان خود را یک مقدار محکم تکان دهید .

تخم های این ماهی آنقدر نرم است که با این کار سریعا از هم پاشیده می شوند .

طعم آن به صورت مجزا در ابتدا شیرین است ( درست مثل صدف ) .

سپس به دنبال آن طعمی مانند آب نمک و روغن را حس می کنید .

اکثر اوقات جایگزین مناسبی برای استرا می شود .

شاولنوز

تخم این خاویار اندازه ای کوچک تا متوسط دارد .

اندازه آن تقریبا مثل ترنسمونتانوس است .

اما طعم اصلی آن کمی متفاوت است .

تجربه خوردن این گونه پس از خرید خاویار مثل خوردن یک استیک ارزان از یک سوپرمارکت است .

این گونه کاملا بزای مهمانی ها مناسب است .

البته در این مهمانی ها توسط می شود که خاویار سیاه فانتزی باشند اما به ناچار با چیپس و ... مورد استفاده قرار می گیرد .

گاو ماهی

خاویاری از خانواده استورژن ها که تحت عنوان گاو ماهی در خرید خاویار شناخته می شود .

سوروگا

در رتبه بندی کنار گاو ماهی کوچک ترین تخم و نرم ترین تخم را در اختیار دارد .

به ندرت در دسترس ما قرار می گیرند .

امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم .

منتظر مقاله های آینده ما نیز باشید .

شاد و پیروز باشید

منبع : https://talagene.com/articles/most-common-types-of-caviar-part-two/

  • ۹۸/۰۹/۲۸
  • گرگ سفید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی