خاویار

  • ۰
  • ۰

وقتی خرید خاویار را انجام می دهید ، این محصول عمر مفید زیادی نخواهد داشت . از وقتی که آن را باز می کنید حداکثر فقط بین سه تا چهار روز وقت دارید که آن را صرف کنید . در غیر این صورت این محصول تازگی خود را از دست داده و فاسد می شود . دمای ایده آل برای ذخیره خاویار حدود سی درجه ی فارنهایت است .

برای مثال اگر یخچال ما دمایش برای سی و سه درجه فارنهایت تنظیم شده است پس باید پس از خرید خاویار ، آن را در سرد ترین قسمت ممکن قرار دهیم . بنابراین ما باید در خرید خاویار هوشیار باشیم . باید به همان اندازه ای که نیاز داریم خرید کنیم تا از خراب شدن مقدار اضافه آن جلوگیری کنیم .

بعضی از متخصصان پیشنهاد می کنند که قوطی های باز شده را در نگهدارنده های پلاستیکی نگهداری کنید تا از شانس اکسید شدن آن بکاهید . پیشنهاد ما این است به همان مقداری که می خواهید در یک روز مصرف کنید ، خرید خاویار را انجام دهید . در نتیجه در مورد تهیه کردن ظروف پلاستیکی برای نگهداری از خاویار نیز نگرانی نخواهید داشت .

خاویار را هیچ گاه فریز نکنید . به جز مواقعی که در خرید خاویار از گونه های ماهی سفید با کیفیت و خاویار سالمون استفاده کردید . این دو مورد خیلی خوب فریز می شوند ولی گونه های دیگر به هیچ وجه این گونه نیستند .

منبع : https://talagene.com/products/buy-caviar/

  • ۹۸/۱۱/۰۳
  • گرگ سفید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی