خاویار

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در قسمت قبلی درباره تعدادی از گونه های محبوب برای خرید خاویار صحبت کردیم .

اولین آن ها خاویار روس نام داشت که نام دیگر آن استرا است .

گونه بعدی استورژن سیبری یا خاویار بری بود که می توانید در قسمت خرید خاویار محصولات آن را مشاهده کنید .

و در آخر استورژن سفید را به شما معرفی کردیم .

این گونه خاویار مدت بیشتری در آب نمک قرار می گیرد .

کلوگا یا هوسو دائوریکاس

اگر می خواهید برای خرید خاویار این گونه را در نظر بگیرید حتما به یاد داشته باشید :

این خاویار تحت عنوان جایگزینی برای بلوگا به فروش می رسد .

دلیل آن هم اندازه تخم های آن است .

اندازه تخم های آن از متوسط تا بزرگ تغییر می کند .

گاهی اوقات طعم خاصی ندارد .

گاهی هم طعم آن مثل استرا است .

استورژن آمور یا تاس ماهی ژاپنی

رتبه ای که این خاویار در اختیار دارد هم امتیاز با کلوگا یا مقداری پایین تر از آن است .

اگر می خواهید خرید خاویار را بر اساس این گونه انجام دهید به یاد داشته باشید تخم این گونه اندازه بزرگی دارد .

وقتی که به تخم های آن نگاه می کنید به آن ها خیره می شوید .

رنگ آن بین سبز زیتونی تا مرجانی تغییر می کند .

کافی است زبان خود را یک مقدار محکم تکان دهید .

تخم های این ماهی آنقدر نرم است که با این کار سریعا از هم پاشیده می شوند .

طعم آن به صورت مجزا در ابتدا شیرین است ( درست مثل صدف ) .

سپس به دنبال آن طعمی مانند آب نمک و روغن را حس می کنید .

اکثر اوقات جایگزین مناسبی برای استرا می شود .

شاولنوز

تخم این خاویار اندازه ای کوچک تا متوسط دارد .

اندازه آن تقریبا مثل ترنسمونتانوس است .

اما طعم اصلی آن کمی متفاوت است .

تجربه خوردن این گونه پس از خرید خاویار مثل خوردن یک استیک ارزان از یک سوپرمارکت است .

این گونه کاملا بزای مهمانی ها مناسب است .

البته در این مهمانی ها توسط می شود که خاویار سیاه فانتزی باشند اما به ناچار با چیپس و ... مورد استفاده قرار می گیرد .

گاو ماهی

خاویاری از خانواده استورژن ها که تحت عنوان گاو ماهی در خرید خاویار شناخته می شود .

سوروگا

در رتبه بندی کنار گاو ماهی کوچک ترین تخم و نرم ترین تخم را در اختیار دارد .

به ندرت در دسترس ما قرار می گیرند .

امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم .

منتظر مقاله های آینده ما نیز باشید .

شاد و پیروز باشید

منبع : https://talagene.com/articles/most-common-types-of-caviar-part-two/

  • گرگ سفید
  • ۰
  • ۰

در این قسمت می خواهیم انواع مختلفی را برای خرید خاویار به شما معرفی کنیم .

در قسمت های قبل به طور مفصل توضیح دادیم که روند خرید خاویار به چه گونه ای است .

نیازی نیست هزینه زیادی را برای خاویار متحمل شوید .

گاهی با هزینه کم تر می توان یک وعده غذایی شامل خاویار را میل کرد .

در ضمن این مورد را نیز توضیح دادیم که در خرید خاویار ضرب المثل زیر صدق نمی کند :

هر چقدر پول بدهی ، بیشتر آش می خوری !

خیر ، هر چه خاویار گران تر باشد به معنی بهتر و لذیذ تر بودن آن نیست .

با ما همراه باشید تا در این بخش شما را با انواع مختلف خاویار که در سراسر جهان رایج هستند آشنا کنیم .

استورژن روسی ، اُسترا

در هنگام خرید خاویار اگر به این مورد برخورد کردید در نظر داشته باشید که :

تخم های این ماهی سایز متوسطی دارند .

رنگ آن بین قهوه ای و رنگ خزه دریایی است .

گاهی اوقات تخم های این ماهی یک رنگ طلایی خوش رنگ را نشان می دهد .

اغلب خوش طعم ترین خاویار ، طعمی ملایم و غنی دارند و بسیار براق هستند .

این نوع خاویار کمی شیرین مزه هستند و چربی در آن ها کاملا مشهود است .

خرید خاویار از این نوع می تواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که مزه ماهی را نمی پسندند .

استورژن سیبری ( خاویار بری )

برای خرید خاویار وقتی تمایل به این نوع دارید موارد زیر را در نظر بگیرید :

این خاویار کمی کوچک است .

رنگ آن می تواند بین رنگ اُسترا و سیاه مثل ترنسمونتانوس باشد .

بافت و گوشت آن ظریف تر از گوشت استرا است .

همچنین مزه آن کمی تند تر است و خوردن آن کمی بیشتر طول می کشد .

در رتبه بندی برای خرید خاویار در کنار سوروگا قرار می گیرد ولی قیمت آن پایین تر است .

اگر می خواهید خاویار سیاه بخرید و میل کنید پیشنهاد ما این گزینه است .

استورژن سفید ( ترنسمونتانوس )

این خاویار کوچک است ولی بسیار ریز نیست .

در آب نمک بیشتر نگهداری می شود .

البته مدت زمان نگهداری آن در آب نمک کاملا مشخص است و جای نگرانی نیست .

اگر می خواهید برای خرید خاویار از این نوع اقدام کنید در ذهن داشته باشید که تخم های این گونه نرم تر هستند .

امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در این مورد به شما عزیزان ارائه کنیم .

در قسمت بعدی گونه های دیگری از خاویار را برای خرید به شما معرفی خواهیم کرد .

منبع : https://talagene.com/articles/most-common-types-of-caviar/

  • گرگ سفید
  • ۰
  • ۰

در قسمت های قبل چندین مرحله از روند خرید خاویار را بیان کردیم .

چون می خواهیم آخرین قسمت را برای شما عزیزان مطرح کنیم خلاصه ای از قسمت اول را ذکر می کنیم .

در قسمت اول سه نکته بسیار مهم داشتیم :

  • 1. هزینه خرید خاویار بالا است

اگر می خواهید خاویار با کیفیتی را میل کنید حتما بودجه مناسبی برای آن در نظر بگیرید .

قیمت خرید خاویار در ازای سی گرم از آن حداقل بین شصت و پنج تا هشتاد و پنج دلار نیست .

  • 2. تفاوت چندانی بین میل کردن خاویار در خانه و رستوران وجود ندارد

همان طور که گفتیم اگر بخواهیم صادقانه نظر بدهیم رستوران ها عمل خاصی برای ارائه خاویار انجام نمی دهند .

  • 3. گران بودن معادل بهتر بودن نیست

قرار نیست هزینه بالایی که برای خرید خاویار می کنید ، خاویار بهتری را در به شما ارائه کند .

9. خاویار را در دمای مناسبی سرو کنید

بهترین دما برای ذخیره خاویار در دما های پایین است .

اما این دما بهترین دما برای لذت بردن از خوراک خوش مزه نیست .

منجمد کردن پس از خرید خاویار طعم آن را از بین می برد .

پس اگر رستوران ها آن را روی یخ سرو می کنند ، آن ها را کنار بزنید .

وقتی که روغن را دیدید و شروع به گرم شدن کرد متوجه می شوید که چه طعم بهتری دارد .

اگر می خواهید این روند را تسریع بخشید ، آن را روی یک گرم کننده قرار دهید .

اگر دارید در خانه خاویار را میل می کنید قبل از سرو کردن آن را ده دقیقه بیرون از یخچال قرار دهید .

این زمان می تواند برای بازگشت طعم اولیه مناسب باشد .

10. هر طور که دوست دارید خاویار را میل کنید اما حتما زمانی به صورت خالی آن را میل کنید

آیا شما سس کوکتل را کاملا روی صدف پخش می کنید ؟

احتمالا جواب شما منفی است .

پس احتمالا حداقل در اول کار چیز اضافه ای را به صورت کامل روی خاویار خود پخش نخواهید کرد .

قبل از این که بخواهید چیز های متفاوت را با هم ترکیب کنید نیاز دارید تا متوجه شوید :

نرمی و میزه این تخم ها پس از خرید خاویار به تنهایی چه طعمی دارد .

پس اگر آشپزی وعده ترکیبی برای خاویار پیشنهاد داد که :

مقداری خاویار روی کمی سیب زمینی و آجیل برای شما سرو می شود و آن را باید یک لقمه کنید

این پیشنهاد را رد کنید و هر کدام از آن ها را جدا میل کنید .

با این کار شما می توانید پس از خرید خاویار از وعده غذایی خود لذت ببرید .

از این موارد که بگذریم هر طور که دوست دارید رفتار کنید .

وقتی برای چیزی این همه هزینه می کنید باید هر طور که دوست دارید و از آن لذت می برید ، آن را میل کنید .

وسیله ای را برای گرم کردن خاویار در نظر داشته باشید .

منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-five/

  • گرگ سفید
  • ۰
  • ۰

7. زیاد سر و صدا نکنید

یک بار که به یک رستوران چهار ستاره رفته بودیم گارسون صادقی به ما خدمت رسانی می کرد .

پس از خرید خاویار او به ما گفت که در حال سرو کردن خاویار روس هستند .

در حالی که ما می دانستیم که این خاویار مربوط به هر جایی غیر از روسیه است .

اکثر گارسون ها و آشپز ها کمی در مورد خاویاری که دارند سرو می کنند اطلاعات دارند .

این مورد در خرید خاویار تا حدودی به این دلیل است که :

دستگاه های تصفیه خاویار اسامی جعلی را اختراع می کنند .

وقتی که شما آن ها را در گوگل جست و جو می کنید فقط یک برند در جست و جو ها ظاهر می شود .

برای مثال ، پتروسین اکثر پرچمداران بلند مرتبه خود را امپریال تزار می نامد .

این واقعا هیچ معنی خاصی ندارد .

اگر می خواهید دقیقا بدانید که خرید خاویار را به چه صورت انجام دهید ، اسامی لاتین آن ها را به دقت بررسی کنید .

پس از آن می توانید در رستوران با گارسون در مورد آن صحبت کنید .

اگر آن ها نمی توانند پاسخ دهند ، درخواست کنید که قوطی خاویار را مشاهده کنید .

اگر نمی توانند قوطی آن را به شما نشان دهند ، از خرید خاویار صرف نظر کنید .

8. خاویار خود را وقتی در بالا ترین حد از تازگی قرار دارد میل کنید

از نظر تئوری خاویار به مدت یک ماه می تواند در یخچال دوام بیاورد .

اما این فقط در صورتی است که خاویار در دمای مناسبی نگهداری شود .

این دما حدودا بین بیست و هشت تا سی و چهار درجه است .

مشکل این جاست که اکثر یخچال فریزر های معمولی به آن شدت سرد نمی شوند .

مناسب ترین کار برای نگهداری پس از خرید خاویار این است که قوطی آن را در کیسه هایی نگهداری کنید .

این کیسه ها باید توسط بسته های ژله ای یخی احاطه شده باشند .

این بسته ها در اکثر فروشگاه ها بدون پرداخت هر گونه هزینه اضافی ارائه می شوند .

کسانی که این مرحله از خرید خاویار را از قلم می اندازند روغن تخم ماهی آن ها پس از مدتی سرازیر می شود .

دقیقا مثل زمانی که جوهر یک خودکار شروع به سرازیر شدن می کند .

به طور ایده آل ، شما باید پس از باز کردن در قوطی ، پس از مدت کوتاهی تمام آن را مصرف کنید .

امیدواریم که تواسنته باشیم نکات مثبتی را در اختیار شما قرار دهیم .

در قسمت بعدی نکان باقی مانده را به شما گوشزد خواهیم کرد .

منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-four/

  • گرگ سفید